Wie zijn wij


Twijnstra Administraties behartigt de fiscale en administratieve belangen van haar klanten sinds 2005. Deze komen vooral uit de regio midden Friesland, het gebied tussen Sneek, Joure, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden. Daarvoor is ons kantoor in Grou mooi centraal gelegen. Twijnstra is een zelfstandig opererend administratiekantoor; we richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. De eigenaren zijn Ruerd en Hester Twijnstra.


Ruerd Twijnstra b. c.


Ruerd doet de controles en het samenstellen van de jaarstukken en natuurlijk de aangiftes.
Ook legt hij zich toe op het verstrekken van (fiscaal) advies en het zo gunstig mogelijk samenstellen van de fiscale aangiftes.
Ruerd is zeer persoonlijk betrokken en hij streeft naar het opbouwen van vertrouwen bij de klant. Dat is volgens hem de basis voor een echt duurzame relatie.


Hester Twijnstra-Van der Velde


Hester doet vooral het coderen en het invoeren van de door de klant aan ons aangeleverde administratie.
Daarnaast houdt zij bezig met de controle van de boekhoudingen voor de aangiftes omzetbelasting; en ook met de voorbereiding van de jaarrekeningen.
Hester let in het bijzonder bij de controles extra op de details; dat kan de klant bij de aangiftes natuurlijk heel veel geld besparen.


Twijnstra Administraties is als belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs (RB) aangesloten. Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging; de organisatie behartigt de belangen van ruim 7.400 aangesloten leden. Het Register overlegt met de overheid en de politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Twijnstra Administraties vindt aansluiting bij het Register Belastingadviseurs heel belangrijk; u kunt er dan namelijk zeker van zijn, dat wij onze kennis goed op peil houden. En wij kunnen u zo ook goed en adequaat helpen. Onze kennis is dus kwaliteit in uw voordeel.

 

 Twijnstra Administraties: degelijk, betrouwbaar, nuchter en betrokken!

Copyright 2014 Twijnstra Administraties All Rights Reserved