Prognoses


Welk bedrag staat er onder aan de streep? Dat is de hamvraag voor ondernemers; uiteindelijk moet het resultaat voor u natuurlijk wel positief uitpakken. Heel belangrijk is dus om de vinger aan de pols te houden. Een gedegen financiŽle prognose is een goed begin. Twijnstra Administraties geeft u hieronder een zestal adviezen; zo kunt u dit goed aanpakken. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. 

Twijnstra Administraties werkt ook met tussentijdse cijfers; daardoor krijgt u beter inzicht in uw financiŽle situatie van dit moment. Maar dat geeft u ook de mogelijkheid om de toekomst van uw bedrijf te beoordelen. Wij helpen u daarbij graag. Maar eerst geven wij u hier op deze website enkele adviezen om die toekomst voor u zelf beter in te kunnen schatten. In principe gelden deze punten voor starters; maar ook voor al draaiende ondernemers kunnen ze echt geen kwaad. Klik op het betreffende advies om verder te kunnen lezen!

Wij geven u hierbij de volgende adviezen mee:

Maak een balans-, exploitatie- ťn liquiditeitsprognose
Denk aan de extra financiering voor de opstarttermijn.
Houd rekening met meerdere verschillende scenario's
Neem ook altijd uw verdere toekomstplannen mee
Ga naderhand ook bij verschillende banken langs
Kijk naar de alternatieve financieringsconstructies

U kunt met onze prognoses alle ontwikkelingen goed met elkaar vergelijken; zowel voor het resultaat, de omzet als voor uw kosten. In de grafieken ziet u die omzet, de verschillende kosten en het totale resultaat overzichtelijk gerangschikt. En als u dat wilt zelfs per soort. Net zoals in onze dashboards. De totale kosten kunnen we voor u onderverdelen in de personeels-, huisvestings- en verkoopkosten en daarnaast in algemene kosten en afschrijvingen. Dit kan geheel naar uw eigen wens, zowel per maand, als per kwartaal, per half jaar of per jaar plaats vinden.

 

 Twijnstra Administraties: degelijk, betrouwbaar, nuchter en betrokken!

Copyright © 2014 ∑ Twijnstra Administraties ∑ All Rights Reserved