Boekhouden


De boekhouding:  voor veel ondernemers niet de meest favoriete bezigheid. Maar wel belangrijk. En niet alleen, omdat het voor de fiscus verplicht is. De uitkomsten geven namelijk aan of uw harde werken ook wat heeft opgeleverd. En niet voor niks is geweest. Het uit handen geven ligt daarom voor de hand. Helemaal of voor een (groot) deel. Maar hoe doe je dat? En bij wie? En kan ik ook online boekhouden?

 

Uw boekhouding is de basis voor uw onderneming. Twijnstra combineert dat met de tussentijdse cijfers. Dat kan over iedere gewenste periode. Per maand, kwartaal of half jaar. Door enkele keren per jaar vast te stellen hoe het met uw bedrijf gaat, is uitermate belangrijk. Die cijfers geven u inzicht; u krijgt daardoor op tijd de informatie, die u nodig heeft om bij te sturen. Of om bijvoorbeeld een hogere opbrengst te halen. De tussentijdse cijfers en ook de prognoses leiden weer door naar uw jaarrekening.

Ook kan Twijnstra Administraties de boekhouding van u overnemen; tijdelijk of voor een lange(re) periode. En natuurlijk de fiscale aangifte bij de Belastingdienst doen. Zodat u in elk geval niet te veel betaalt. En deverwerking van de boekhouding en eventueel de rapportage. U ziet het, bij ons is heel veel mogelijk.

 

Nog even alles kort voor u op een rij:

de boekhouding: basis voor uw bedrijf
maar toch ook weer geen basisactiviteit
wij leveren tussentijdse cijfers/prognoses
dat kan over iedere periode van het jaar
wij doen de boekhouding ook in deeltijd
alles precies zoals u dat zelf graag wilt

 

 Twijnstra Administraties: degelijk, betrouwbaar, nuchter en betrokken!

Copyright 2014 Twijnstra Administraties All Rights Reserved